Zanzibár, Maldív-szigetek, Málta, Ciprus, Dominika, Costa Del Sol, Gran Canaria, Róma, Nápoly, Athén, Párizs, Berlin, Palermo, Barcelona, Porto, Lisszabon, Madrid ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
   
 
 
 
Őszi szünet legjobb tippjei 😎
 
10 napos az őszi szünet ebben az évben. Az utolsó tanítási nap október 22. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap 2021. november 2. (kedd).
 
 
 
 
Zanzibár - Hotel Karafuu****  494 598 Ft/fő-től
 
8 nap / 7 éj, félpanzió
A sziget keleti felén, a repülőtrétől kb. 50 percnyi autóútra, csodálatos trópusi kertben, a hófehér homokos part mentén épült. A sziget egyetlen olyan szállodája, ahol apály esetén is kényelmesen fürdőzhetnek az Indiai óceánban.
 
 
 
  Megtekint  
 
 
 
Maldív-szigetek **** - 749 598 Ft/fő-től
 
HOTEL INNAHURA MALDIVES RESORT****
6 nap / 5 éj, félpanzió
Töltsön el egy varázslatos nyaralást: a Lhaviyani-Atoll dél-keleti részén található szálloda napsütéssel, medencével és fehér homokos tengerparttal várja a kikapcsolódásra és a trópusi kalandokra vágyókat egyaránt.
 
 
 
  Megtekint  
 
 
 
Málta - 270 198 Ft/fő akciós ártól
 
HOTEL SEABANK RESORT & SPA**** Mellieha Bay
8 nap / 7 éj, all inclusive
A szálloda Kokkini Hani központjától kb. 1 km-re található, kb 50 m-re a homokos-aprókavicsos tengerparttól. A kicsi, családias hotel ideális a nyugodtabb kikapcsolódásra vágyóknak, akik rövidebb transzferidővel elérhető szállodát keresnek, szinte közvetlenül a tengerparton.
 
 
 
  Megtekint  
 
 
 
Észak-Ciprus - 183 498 Ft/fő akciós ártól 
 
HOTEL KAYA ARTEMIS ***** Bafra
3 / 7 / 10 éj , ultra all inclusive, Budapesti vagy Debreceni indulással
A különleges építészeti stílusban épült, főépületből és a kertben elhelyezkedő villákból álló, több, mint 700 szobás, minden igényt kielégítő szálloda Ciprus északi részén, Famagustától kb. 40 km-re épület. A hatalmas területen elhelyezkedő, az epheszoszi Artemis Templom mintájára épült hotel közvetlenül a lassan mélyülő homokos tengerparton található
 
 
 
  Megtekint  
 
 
 
Dominika - 560 898 Ft/fő-től
 
HOTEL MELIA PUNTA CANA BEACH RESORT ***** (18+)
9 nap / 7 éj, reggeli
Igazi luxus élményt nyújtó ötcsillagos szálloda Punta Cana csodálatos, képeslapok ihlette fehér finomhomokos partján, a Bavaro Beach-en. A legújabb trendeknek megfelelő luxus wellness szolgáltatásai, tematikus éttermei, buja trópusi kertje és híres vendégszeretete varázsolja kizárólag felnőtt vendégei számára az itt töltött időt tökéletessé.
 
 
 
  Megtekint  
 
 
 
Dominika - 520 098 Ft/fő-től
 
HOTEL IBEROSTAR PUNTA CANA *****
8 nap / 7 éj, all inclusive
Lenyűgöző finomhomokos Bavaro strandon helyezkedik el. A korallzátony által védett, hosszú trópusi tengerpart mentén elhelyezkedő szálloda 25 km-re található Punta Cana nemzetközi repülőterétől. Testvérszállodája a szomszédos Iberostar Dominicana*****, a két szálloda szolgáltatásai kölcsönösen használhatóak vendégeik számára. A hotelt fiatal pároknak, nászutasoknak és családok számára is egyaránt ajánljuk.
 
 
 
  Megtekint  
 
 
 
Spanyolország Costa Del Sol - 214 098 Ft/fő-től
 
HOTEL SOL PRINCIPE **** Toremolinos
8 nap / 7 éj, félpanzió
A népszerű, elegáns szálloda közvetlenül a Playamar strandon épült. Lagúnaszerűen elhelyezkedő szabadtéri medencékkel, és az azt körülölelő trópusi kerttel várja vendégeit. Elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhetők a sétáló- és vásárlóutcák. A szálloda minden korosztály számára kínál szórakozási lehetőséget.
 
 
 
  Megtekint  
 
 
 
Gran Canaria - 346.698Ft/fő-től
 
ABORA CONTINENTAL BY LOPESAN HOTELS *** 
8 nap / 7 éj, all inclusive
A népszerű Playa del Ingléstől néhány méterre, a maspalomasi dűnék szomszédságában épült középkategóriájú, all inclusive hotel, amelyet pároknak, családoknak is ajánlunk.
 
 
 
  Megtekint  
 
 
 
Róma, Nápoly, Athén, Párizs, Berlin, Palermo, Barcelona, Porto, Lisszabon, Madrid, ...
106.998 Ft/fő-től
 
4,5,6 napos egyéni városnézések, körutazások
 
 
 
  Megtekint  
 
 
 
 

Tájékoztatjuk, hogy a hírlevélben szereplő helyesírási hibákból, időközben történt árváltozásból adódó félreértések miatt az Utazom.com Kft. utazási Iroda semminemű felelősséget nem vállal.

A hírlevéllel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit kérjük az iroda@utazom.com címre küldje.
 
Amennyiben nem szeretne több heti hírlevelet kapni tőlünk,
ide kattintva leiratkozhat.
 
 
1052 Budapest
Károly Körút 6.

+36 1 501 34 90 (Főiroda)
+36 1 800 92 55 (Repülőjegy)
+36 1 501 34 99 (Fax)